E-Marketing en het succes van de zoekmachine

De term e-marketing staat voor elektronische marketing. Ook wel internet marketing en online marketing genoemd. Dat de zoekmachine -met name Google- voor uw doelgroep een belangrijk middel is geworden bij het zoeken naar product- of dienstinformatie is u waarschijnlijk wel bekend. Het belang om via een zoekmachine gevonden worden is dan ook groot. Heel erg groot. Voor veel bedrijven is de zoekmachine daarom een steeds belangrijkere marketingtool geworden.

Optimalisatie, SEO en SEA

In zoekmachine-optimalisatie onderscheiden we twee aspecten; SEO en SEA. SEO (Search Engine Optimization) is het optimaliseren van websites ten einde hoger te komen in de organische (niet betaalde) zoekresultaten. SEA oftewel search engine advertising is het opzetten en bijhouden van zoekmachine advertenties zoals Google AdWords.

Dienstverlening Buro Ben van Treur

Buro Ben van Treur heeft aantoonbare ervaring op het gebied van SEO en SEA. Wij kunnen ervoor zorgen dat u beter en vaker gevonden wordt. We weten wat ervoor nodig is en wat u ervoor moet doen. We adviseren, optimaliseren, implementeren en rapporteren. Met een optimaal rendement van uw marketingbudget als gevolg.

Wat is E-Marketing? Wat is SEO? Wat is SEA? Communicatie van A tot Z Ontwikkeling nieuwe website Make_Over / Redesign van bestaande website Contact met Buro Ben van Treur Sitemap