Resultaat is het enige wat telt

Zeker, we willen maar wat graag groots werk voor u maken. Zoals we dat eerder ook voor andere klanten deden. Maar we lopen lang genoeg mee om te weten dat het bij goede communicatie slechts draait om één ding. En dat is resultaat. Dus daar doen we het voor.

Diensten

Website make-over is onze specialiteit. Maar u kunt bij ons net zo makkelijk terecht voor het realiseren van brochures, folders, flyers, visitekaartjes, advertenties, reclameborden, spandoeken, web-banners, etc. Grafische vormgeving zit nu eenmaal in ons bloed.

Communicatie van A tot Z

Desgewenst kan Buro Ben van Treur u de gehele productie uit handen nemen. Dus inclusief tekstschrijven, vormgeving, DTP werk, fotografie, illustraties, eindredactie en drukwerk. Op deze manier profiteert u van onze brede ervaring als mediaprofessionals. En kunt u zich focussen op uw eigen organisatie.

De kracht van Buro Ben van Treur

Marketingcommunicatie doen we op freelance basis. Hierdoor zijn de tarieven aantrekkelijk, maar wordt het werk wel door vakmensen uitgevoerd. Dit maakt het ook voor startende of kleine ondernemers mogelijk om over professionele communicatiemiddelen te beschikken. Mail ons voor een afspraak.

Wat is E-Marketing? Wat is SEO? Wat is SEA? Communicatie van A tot Z Ontwikkeling nieuwe website Make_Over / Redesign van bestaande website Contact met Buro Ben van Treur Sitemap