Beter, mooier en geoptimaliseerd design

Buro Ben van Treur is gepassioneerd als het op webdesign aankomt. We ontwikkelen nieuwe sites. Of we gaan uit van uw bestaande site en maken hem beter, mooier en gemakkelijker te vinden. We focussen op elegant ontwerp dat resultaten levert.

Ontwikkelen van een nieuwe website

We bouwen nieuwe websites volgens de laatste technieken en web standaards. We leveren grafisch maatwerk. Met of zonder content management systeem (CMS). En stellen altijd uw klant centraal.

Redesign van een bestaande website

In veel gevallen is er sprake van een bestaande site, die inmiddels niet meer de uitstraling heeft - en geeft (!) - die uw bedrijf verdient. Uitgaande van de bestaande tekst en waar nodig aangevuld met nieuw tekst- en beeldmateriaal bouwen we er dan een fris, nieuw jasje omheen. We noemen dat een website-facelift. En natuurlijk werken we tijdens deze make-over meteen even de technische rimpeltjes en andere ouderdomskwaaltjes voor u weg.

en meer...

Naast het ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren van websites leveren wij verschillende diensten zoals webshop ontwikkeling, betaalbare hosting, zoekmachine optimalisatie (SEO), Google Adwords campagnes (SEA) en website beheer.

Wat is E-Marketing? Wat is SEO? Wat is SEA? Communicatie van A tot Z Ontwikkeling nieuwe website Make_Over / Redesign van bestaande website Contact met Buro Ben van Treur Sitemap